Back-up en continuïteit

Voor bedrijven van elke omvang – ongeacht hun branche of locatie – is het essentieel om oplossingen voor databescherming te implementeren. In dit Whitepaper bespreken we het belang van businesscontinuïteit in plaats van alleen maar back-up als het gaat om dataopslag. Ook leggen we uit hoe je snel de kosten van je interne recovery-proces en downtime berekent, zodat je de beste oplossing voor jouw behoeften vindt.

Stel uw server crasht, u wordt belaagd met een computervirus of ransomeware, of er is onverwachte stroomonderbreking; Dan uw bedrijf up-and-running houden met een minimale dataverlies en geen klantfrustratie, dat klinkt bijna onmogelijk…….Voor elk bedrijf dat informatie opslaat en deelt is een goede back-up van belang. In veel gevallen is dit goed geregeld, de continuïteit echter niet. Bij  continuïteit van ICT systemen  denken we aan de volgende zaken:

Meer lezen over de verschillen tussen Back-up en Business Continuïteit vul uw gegevens in en download het document.

Name *

Email *

 
  • Wat doet u wanneer uw systemen niet meer werken?
  • Hoe snel bent u weer operationeel?
  • Hoeveel data bent u verloren in geval van een calamiteit?
  • Wat kost een downtime voor uw bedrijf?

Allemaal vragen waarvan u het antwoord eigenlijk niet wilt weten. Zou het niet fijn zijn als dit met een dienst kan worden opgelost? ArchiLogiQ kan u helpen:

RelaQs continuïteit

De oplossing RelaQs continuïteit is een beheerde dienst die uw bedrijf in staat stelt om een goed bedrijfscontinuïteitsplan te bezitten. Uw data en systemen worden op een veilige en betrouwbare manier geback-upped. Mocht er wat mis gaan met de data, dan is dat zeer snel te herstellen door een restore uit te voeren. Als er onverhoopt zich een calamiteit voordoet (bijvoorbeeld ransomeware of hardwarestoring) kunnen we uw server(s) binnen 6 seconden weer operationeel hebben. Uw bedrijfsvoering kan daarna weer gewoon doorgaan.

ArchiLogiQ is voor deze oplossing een samenwerking metDatto_logo_WEB  aangegaan. Meer informatie over Datto.

Wilt u meer weten?