Download hier de PDF met alle informatie over RelaQs Cloud to Cloud.
1 op de 3 bedrijven rapporteren dat ze te maken krijgen met dataverlies van cloudbased applicaties. Wist je dat gratis cloud oplossingen vaak erg kwetsbaar zijn?
Risico’s van ondernemen zonder backup van uw 365 Clouddiensten


Prominent kiest voor ArchiLogiQ, en daar zijn wij trots op! Wij beheren per september de complete IT Infrastructuur met ons “RelaQs” beheerconcept, voor ruim 42 winkels en het hoofdkantoor van Prominent.

Prominent past als succesvol en snelgroeiend familiebedrijf ideaal bij de bedrijfsvoering van ArchiLogiQ. “Professioneel en eenvoudig”

De ICT markt is volop in beweging en ArchiLogiQ volgt dit nauwlettend en speelt hierop in door haar productportfolio uit te breiden.

Enkele voorbeelden hiervan zijn diverse cloudservices, zoals Microsoft Office 365, Google for Work, Back-up online oplossingen.
Met deze producten kunnen wij u een volledig online

Nee, het is geen grap. Op 1 april bestaat ArchiLogiQ 18 jaar. Eindelijk volwassen ;-).
Op 1 april 1998 hebben Martin Grasdijk en Edward Flink samen ArchiLogiQ opgericht en heeft ArchiLogiQ zich ontwikkeld tot een volwassen bedrijf.

Dit is mede mogelijk gemaakt door onze trouwe klanten, door

Verschillende organisaties waarschuwen de overheid en het midden- en kleinbedrijf voor een gevaarlijk virus dat bestanden onherstelbaar vernietigt.

Per 1 september 2015 heeft de Ventus Groep een meerderheidsbelang in ArchiLogiQ B.V. genomen. Ventus zal ArchiLogiQ ondersteunen om de missie “de automatiseringsafdeling van het MKB” voort te zetten. Vanaf 1 september dragen Martin Grasdijk en Edward Flink de directie over aan de nieuw aangetrokken

Page 1 of 2 12