De ICT markt is volop in beweging en ArchiLogiQ volgt dit nauwlettend en speelt hierop in door haar productportfolio uit te breiden.

Enkele voorbeelden hiervan zijn diverse cloudservices, zoals Microsoft Office 365, Google for Work, Back-up online oplossingen.
Met deze producten kunnen wij u een volledig online

Nee, het is geen grap. Op 1 april bestaat ArchiLogiQ 18 jaar. Eindelijk volwassen ;-).
Op 1 april 1998 hebben Martin Grasdijk en Edward Flink samen ArchiLogiQ opgericht en heeft ArchiLogiQ zich ontwikkeld tot een volwassen bedrijf.

Dit is mede mogelijk gemaakt door onze trouwe klanten, door

Verschillende organisaties waarschuwen de overheid en het midden- en kleinbedrijf voor een gevaarlijk virus dat bestanden onherstelbaar vernietigt.

Per 1 september 2015 heeft de Ventus Groep een meerderheidsbelang in ArchiLogiQ B.V. genomen. Ventus zal ArchiLogiQ ondersteunen om de missie “de automatiseringsafdeling van het MKB” voort te zetten. Vanaf 1 september dragen Martin Grasdijk en Edward Flink de directie over aan de nieuw aangetrokken

Afgelopen juni heeft ArchiLogiQ meerdere oude computers van ons en onze klanten gedoneerd aan Stichting De Rozelaar uit Barneveld.

Dagbesteding
Stichting de Rozelaar is verantwoordelijk voor de zorg aan en de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Door de donatie van de oude computers kunnen de

Vorige week woensdag heeft Microsoft het nieuwe besturingssysteem Windows 10 gelanceerd. Let echter goed op wanneer u volgens de aanbevolen standaardinstellingen Windows 10 installeert.
Standaard 'aan'
Bij de standaardinstallatie van Windows 10 zullen standaard een aantal zaken aan staan, waarmee Microsoft toegang krijgt tot bepaalde gegevens. Wordt